Cold Brew coffee recipe

Cold Brew kafijas recepte

Vasara ir tepat aiz stūra, un līdz ar to nāk siltāks laiks un garākas dienas. Lai gan ir daudz veidu, kā izbaudīt vasaras sezonu, katra kafijas cienītāja sarakstā ir jābūt vienai lietai: aukstā kafija. Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz pludmali, atpūšaties savā pagalmā vai vienkārši cenšaties pārspēt karstumu, aukstā kafija ir ideāls veids, kā palikt bez kofeīna un atsvaidzināties. Šajā emuārā mēs izpētīsim visu, kas jums jāzina par aukstās kafijas pagatavošanu mājās, sākot no pareizo pupiņu izvēles līdz ideālas kafijas pagatavošanai. Tātad, paņemiet glāzi ledus kafijas un sākam!

Vasara ir tepat aiz stūra, un līdz ar to nāk siltāks laiks un garākas dienas. Lai gan ir daudz veidu, kā izbaudīt vasaras sezonu, katra kafijas cienītāja sarakstā ir jābūt vienai lietai: aukstā kafija. Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz pludmali, atpūšaties savā pagalmā vai vienkārši cenšaties pārspēt karstumu, aukstā kafija ir ideāls veids, kā palikt bez kofeīna un atsvaidzināties. Šajā emuārā mēs izpētīsim visu, kas jums jāzina par aukstās kafijas pagatavošanu mājās, sākot no pareizo pupiņu izvēles līdz ideālas kafijas pagatavošanai. Tātad, paņemiet glāzi ledus kafijas un sākam!

sastāvdaļas:

  • 1 glāze rupji maltas kafijas pupiņas
  • 4 glāzes auksta ūdens
  • Pēc izvēles: saldinātājs, piens vai krējums

Instrukcijas:

  1. Sāciet, izmērot 1 tasi rupji samaltu kafijas pupiņu. Varat izmantot jebkuras kafijas pupiņas, kas jums patīk, bet vidēji vai tumšs grauzdējums vislabāk ir piemērots aukstai pagatavošanai.

  2. Lielā burkā vai traukā sajauciet kafijas biezumus un 4 tases auksta ūdens. Labi samaisiet, lai nodrošinātu, ka visi kafijas biezumi ir pilnībā piesātināti.

  3. Pārklājiet burku vai trauku ar vāku vai plastmasas apvalku un ļaujiet tai nostāvēties istabas temperatūrā 12-24 stundas. Jo ilgāk ļausit tai ievilkties, jo stiprāka būs kafija.

  4. Kad kafija ir mērcēta vajadzīgo laiku, izkāš to caur smalku sietu vai marli atsevišķā traukā. Tas noņems visus kafijas biezumus un iegūsit gludu, garšīgu aukstās kafijas koncentrātu.

  5. Lai pasniegtu, piepildiet glāzi ar ledu un ielejiet vajadzīgo daudzumu aukstā brūvējuma koncentrāta. Ja vēlaties, lai kafija būtu saldināta, šajā brīdī varat pievienot cukuru vai vienkāršu sīrupu. Pievienojiet pienu vai krējumu pēc garšas un baudiet!

  6. Uzglabājiet atlikušo aukstā brūvējuma koncentrātu ledusskapī ne ilgāk kā nedēļu. Lai pagatavotu citu porciju, vienkārši sajauciet vienādās daļās koncentrātu un ūdeni vai pienu.

Tieši tā! Aukstās kafijas pagatavošana mājās ir vienkārša un garšīga. Izmēģiniet to un uzziniet, kā tas ir salīdzināms ar jūsu iecienītākās kafejnīcas versiju.

Nākamais ieraksts